Wil je graag de Morvan ontdekken met een gids? Dat kan!

Ik neem je graag mee op stap door dit prachtige gebied en vertel je onderweg tal van verhalen.
Af en toe organiseer ik hier ‘open tochten’, waarop je je als individu kunt inschrijven. Neem even een kijkje in mijn agenda voor data. Maar je kunt mij ook als privégids inhuren. Enkel jij en jouw familie/vrienden dus. Op stap gaan met een privégids heeft niets dan voordelen: jij bepaalt het tempo, je kunt zoveel vragen stellen als je wenst en de tocht kan helemaal op jouw maat worden uitgewerkt.

Ontdek hier alvast enkele standaardtochten die je kunt boeken wanneer jij dat wenst:

Maar heel graag maak ik voor u een tocht op maat. Een halve of volle dag? Eén bepaald thema of liever een mix? Alles is mogelijk! Een tocht op maat kost 100 euro voor tochten tot 3u, per bijkomend beginnend uur betaal je 25 euro extra, met een maximum van 200 euro per dag.

ZOMERWANDELINGEN 2021
Elk jaar organiseer ik in juli en augustus enkele vertelwandelingen in de Morvan waar je je individueel voor kunt inschrijven. Aanbod 2022

Verblijfsarrangementen

Wil je ook blijven slapen in de Morvan? Dat kan in de watermolen van mijn vriendin: Le Moulin de Razou*. Ik werkte een aantal verblijfsarrangementen uit. Contacteer me voor meer info!

*In principe is Le Moulin de Razou enkel open in juli & augustus? Maar soms kan het ook daarbuiten. Contacteer me voor meer info.