Verliefd op de Westhoek: de zomertournée

Sinds 25 mei 2020 ligt mijn jongste boek, OP VERHAAL KOMEN IN DE WESTHOEK, in de boekhandel. Daarin worden mijn 30 favoriete Westhoekverhalen gebundeld in één praktische reisgids. Een soort van ‘best of’ van mijn 15 jaar als professionele Westhoekgids.

Vertelvoorstelling

Vanaf het najaar van 2020 ga ik ook de boer op met mijn Westhoekvertellingen. Ik vertel de verhalen en anekdotes deze keer niet al gidsend, maar breng in een voorstelling van een uur mijn Westhoekverhaal op een podium. Aan de hand van een selectie uit de vertellingen uit OP VERHAAL KOMEN IN DE WESTHOEK verkondig ik en plein public en zonder gêne mijn liefde voor de streek die me vormde.

Vertelwandelingen

Nu de Nationale Veiligheidsraad verkondigde dat we weer aan cultuur mogen doen, kan ik echter niet wachten. Ik breek uit mijn kot, steek begin juli de Frans-Belgische grens over en organiseer een mini-tournée met mijn Westhoekverhalen. Niet op een podium, maar wel in de pure natuur van mijn geliefde geboortestreek. En jullie kunnen mee!
Op 3 data organiseer ik korte vertelwandelingen (1u-1u30 max.) waarbij ik jullie begeleid tot bij één van de locaties die ik in het boek koppelde aan een verhaal. Ik beperk me tijdens die wandeling uiteraard niet tot dat ene centrale verhaal. Net zoals tijdens de podiumvoorstelling verkondig ik mijn liefde voor de Westhoek aan de hand van enkele andere korte vertellingen.
Het bijzondere is dat ik deze wandelingen in deze vorm nog nooit organiseerde. Ze zijn dus gloednieuw en exclusief. Spannend!

Nodig me uit!

Tussen 4 en 11 juli heb ik best nog wat vrije tijd gedurende mijn verblijf in Vlaanderen. Wil je me uitnodigen voor een vertelmoment/-voorstelling bij jou in de tuin? Of heb je graag een privévertelwandeling, eventueel met vrienden of familie, in het Westhoeklandschap? Dat kan! Contacteer me voor meer info.

Data vertelwandelingen:

 • zondag 5 juli – Houtem – 4,5 km – duur 1u30 – 8 euro pp. – 10u30
  =VOLZET – 14u00 = VOLZET
 • dinsdag 7 juli – Haringe – 2,5 km – duur 1u00 – 8 euro pp. – 18u00 VOLZET
 • donderdag 9 juli – Dranouter – 2,5 km – duur 1u00 – 8 euro pp. – 18u00 VOLZET

Praktisch:

Ondanks de positieve evolutie van de epidemie en de versoepeling van de lockdown-maatregelen, zijn we toch genoodzaakt ons aan een aantal voorwaarden te houden en op die manier de activiteiten op een uiterst veilige manier te laten verlopen:

 • vooraf inschrijven verplicht: enkel via mail – reservatie enkel geldig na overschrijving (8 euro per persoon) op FR76 1480 6580 0072 0275 1310 845 (BIC AGRIFRPP848)
 • exacte startplaats wordt doorgemaild met de bevestiging van je reservatie
 • maximum 20 deelnemers per wandeling (indien eerste is volzet – en enkel dan – wordt een tweede wandeling georganiseerd later op dezelfde dag)
 • hou anderhalve meter afstand van deelnemers buiten je ‘bubbel’
 • dragen van een mondmasker wordt aangeraden
 • indien je die dag een gesigneerd boek wenst te kopen kan dat – betaling ter plaatse liefst contactloos (Payconiq, MobilePay) of betaal op voorhand via overschrijving
 • korting voor sergeanten en leiders van MIJN VERHALENBENDE.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s